Examensarbetare igång – Stefani Maždin

Stefani Maždin studerar till civilingenjör i Väg- och vattenbyggnad vid Lunds Tekniska Högskola och kommer göra sitt examensarbete i samarbete med ASSERT.

Målet med arbetet är att identifiera kvalitetsbrister hos  jetgrout- och kalkcementpelare och kartlägga befintliga kvalitetskontrollmetoder för dessa samt utvärdera hur ASSERTs arbete med resistivitetsbaserade mätningar kan komplettera och förbättra de befintliga metoderna. Arbetet kommer ske genom intervjuer med aktörer i branschen, sammanställning av entreprenörers kvalitetskontrollsdokumentation och närvaro vid kvalitetskontroll av pelare vid projekt Västlänken i Göteborg .

Examensarbetet har i pågått i ungefär en månad och resultatet kommer presenteras i maj 2020.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.